Om vårt nye produkt - Den perfekte størrelsen, god kvalitet, stor lagringsplass

1. profesjonell fabrikk
A.Bedriftsskala: Anlegget dekker et område på 8000 kvadrat.Den første fasen av verkstedet dekker et område på 3500 ㎡
B. Verkstedutstyr: Avansert helautomatisk maskineri
C. Vår teknologi: Datamaskin numerisk kontroll høyteknologisk
D. Våre ansatte: med mer enn 50 ansatte, de fleste av dem har inkludert syv års erfaring innen rotasjonsstøping. Det er ti ledere, to profesjonelle ingeniører, syv salgsrepresentanter, og flertallet av dem er med bachelor eller høyere grad.
E. Våre tjenester: Den rundstrålende ettersalgstjenesten før salg
2. Høy kvalitet materiale
Vi bruker LLDPE for produktet. Som er et godt materiale for plastprodukter. Det gjør produktene våre mye mer holdbare, UV-anti, støtsikker og vanntett. Disse fordelene hjelper oss med å lage mer spesielle produkter, som drivstofftank, RV tank, og noen utendørs produkter.
Rotasjonsstøpt teknologi sikrer slagfasthet og langvarig holdbarhet for militærboks.
3.Bruksdetaljer
Velg mat og importerte PE-materialer, miljøvern, ikke falme. En forseglingsstang, som kan forhindre vann inne i boksen. Våre produkter kan fungere i ekstremt miljø, fra -20°-120° grader.Autostoppets hengsel i full lengde kan gjøre at boksdekselet ikke snur seg for mye og skader. Utstyrt med sklisikre, sømløse fotputer som holder militærboksen stabil på bakken.
4. Sammenlign med direkte avfyringsutstyr,
Sammenlignet med det tradisjonelle direktefyringsutstyret, kan rullestøpeutstyret med integrert struktur for ovnsbakepassasje forbedre effektiviteten til rullestøping med 30%, og energieffektiviteten og utnyttelsesgraden til utstyret er høy.Energibesparelsen til en rullestøpemaskin er omtrent 20%.Samtidig kan kalkstøpemetoden for stor mugg redusere kostnadene ved støpeformproduksjon med 30% og forkorte tiden med 1/3 sammenlignet med den manuelle støpemetoden.Forskning og utvikling av hul skummende integrert støpingsmetode for store plastprodukter kan erstatte metall med plast og redusere vekten av produktene kraftig.For eksempel kan vekten av missilpakninger reduseres med 200%, den totale karosseriet til biler kan reduseres med 55%, og varmeisolasjonsytelsen kan økes med 25%.


Innleggstid: Okt-09-2022